Филиз Хюсменова във Варна: Хората искат дела и думи в едно

Най-използваните думи през изминалата година в публичната реч според официално изследване са война, инфлация, избори. Войната се води на няколко стотин километра от нас. Инфлацията е 60 % по висока от тази в еврозоната. Избори имаше 4 пъти дотук, сега - пети път. Но липсва думата криза. Това заяви водачът на Варненската листа на ДПС Филиз Хюсменова на предизборна среща в морската столица. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът Искра Михайлова и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Варна12

У нас високите разходи за живот, които всички ние правим, не се наричат криза. А това е криза и то поредната. Но това са най-използваните думите, а всеки от вас посвоему, всеки ден преживява тази криза, каза Хюсменова. И допълни: "Днес в живота ни притеснението се превръща в страх. Надеждата, за съжаление, не я виждаме. Разочарованието прераства в безсилие. А хората искат да се работи.".

Варна11

„Дела трябват, а не думи!“, е казал Апостола на свободата Васил Левски. Израз-аксиома за човешкото съществуване, припомни дългогодишният евродепутат на ДПС, бивш министър.

Варна2

В тази обстановка всяко действие, което не помага за изграждането на легитимно правителство с ясна програма, граничи с престъпление към хората. Всяко бездействие също, категорична бе Хюсменова.

Варна4

Хората искат дела и думи в едно и то в техен интерес, защото вие го заслужавате, заяви тя.

Варна3

Затова нека да влеем силите си в нашата партия - Движението за права и свободи, за да приложим на практика нашата политика да обединява, а не да разделя, да носи мир, спокойствие, добруване. С разум, с отговорност и с диалог да вървим по пътя си, в който намираме себе си в нашата партия. И нека с номер 13 в бюлетината да постигнем най-добрите резултати за Варна, призова Филиз Хюсменова.

Варна1

Тя подари на Мустафа Карадайъ стихотворението "Моята Родина", в което акростихът е слоганът на ДПС "Разум, Отговорност, Диалог!"

Варна5

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност