Д-р Хасан Адемов във Варна: Грешни решения и некадърно управление доведоха до жестоката инфлация

Нашата основна цел е да се преборим с бедността. Ние сме доказали, че го можем. Направихме го в периода 2001 – 2009 г., когато ДПС участваше в управлението. Това заяви социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов на предизборна среща във Варна. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът Искра Михайлова и водачът на листата Филиз Хюсменова - дългогодишен евродепутат на Движението, бивш министър.

Варна2

И през 2001 г. имаше инфлация, но ние я преборихме. Знаем и сега как да спрем инфлацията, но ни трябва вашата помощ, каза Адемов, призовавайки хората да изберат на 2 април експертите на ДПС с № 13.

Варна3

От този европейски водач и втори мандат за Варненска област се задава, каза Адемов, посочвайки Филиз Хюсменова. И заяви: "Всички в листата на Варна са достойни кандидати за 49-то НС.".

Варна5

Д-р Адемов отново изобличи лъжите, свързани с пенсиите. Говорят за 55 % увеличение, но досега не съм срещнал човек, който да е получил това увеличение, каза Хасан Адемов.

Когато не разбираш от тази работа и нямаш експертиза, тогава посягаш към най-лесния инструмент - харчиш пари. Без да си задаваш въпроса от кого ги вземаш. Вземаш ги от бизнеса, от хората. Защото ако сега бай Иван се радва на 10 лв. отгоре на пенсията, той не знае, че неговите внуци ще трябва да я плащат, тъй като пенсиите се финансират от външен дълг в момента, обясни д-р Адемов.

Варна12

Няма как да има как, като доказахте, че не знаете как. Вашите грешни решения, вашата липса на решения доведоха до тази жестока инфлация, която бърка в джоба на всеки. Всички обедняхме, държавата също обедня в резултат на некадърно управление, подчерта Адемов.

Без ДПС няма как да има управляващо мнозинство, което да излъчи правителство, решаващо проблемите на хората, каза още д-р Хасан Адемов. Той бе категоричен, че с еднолично управление, проблемите не могат да се решат.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност