Хасан Адемов в Добрич: Когато в държавата има проблем, всички се обръщат към ДПС

Управляващите през последните години  ни докараха до ситуация, в която да се срамуваме от жизнения статус на европейски граждани в България. Това заяви социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов на предизборна среща в Добрич. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът Искра Михайлова и водачът на листата Ертен Анисова.

Добрич2

Виждате останалите партии как правят кампания, чрез социалните мрежи, телевизора, дебати. Ние имаме съвършено различен начин за комуникиране с избирателя. Ние искаме директно да чуем хората, да чуем техните проблеми и да предложим решения, каза Адемов. И допълни: „Не случайно, когато в държавата има проблем всички се обръщат към Движението за права и свободи.”.

Ситуацията в момента в България е изключително сериозна, каза Адемов. Той припомни, че по данни на Националната статистика 75% от българските граждани изпитват затруднения при задоволяване на жизнени потребности – храна, топлина, светлина, вода. 21 век това за европейска България звучи изключително обидно, възмути се Адемов.

Добрич12

Когато нашите опоненти лъжат, няма как ние да не отговорим, каза той и заяви, че твърдението на Кирил Петков за 55% увеличение на пенсиите е „опашата лъжа”.

Казаха, че ще бъдат преизчислени пенсиите. Но само 1/3 от пенсионерите получиха някакво увеличение, другите чакат  юни, каза още Адемов.

В момента пенсиите в България се финансират предимно с външен дълг! В края на миналата година парите, които дойдоха от Европа ги използваме за изплащане на пенсиите, нещо което никога не е било, заяви още социалният експерт на ДПС.

Добруджанецът се интересува от изкупните цени на земеделската продукция, от високите цени на торовете, от високите цени на семената, интересува се от високите цени на горивата.  Това е дневният ред на българските граждани. А дневния ред на политиците и Народното събрание е как и къде да преместим Паметника на съветската армия, заяви Хасан Адемов. И увери: ДПС ще направи дневния ред на добруджанци, дневен ред на парламента и политиците.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност