Искра Михайлова: Ще направим комплексен план за развитие на Добрич. Стига вече общини без инвестиции

Събрали сме се да покажем колко сме силни, отговорни и диалогични. Казваме на висок глас: Стига вече общини без инвестиции. Това заяви  евродепутатът Искра Михайлова на предизборна среща на ДПС в Добрич. На нея участваха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, водачът на листата Ертен Анисова и експертът по социална политика д-р Хасан Адемов.

Някои ни казват, че искат отново да стоят стабилно . ГЕРБ стояха стабилно, но 12 години затънахме стабилно. Стига вече случайни хора, които не са подготвени, които казват, че има как, но не знаят как. Стига! Време е за ДПС, добави Михайлова.

Според нея вече е дошъл моментът, в който всички разумно и отговорно да направят своя избор и да кажат: Стига толкова, безвремието свърши.

Трябва да направят такъв избор, че млади хора да влязат в НС и те да са част от мнозинството. ДПС да има силна парламентарна група, без която да не може да се състави правителство в България, в Добрич е най-младата листа, заяви Искра Михайлова.

Тя припомни, че ДПС вече пое ангажимент да състави Закон за Северозапада, както и да  помогне за разработването на планове за развитие на конкретни области.

Има нужда от такъв и в Добрич, ние ще го направим и това ще бъде комплексен план за развитие на областта, който да доведе до това - да живеем по-добре, заяви евродепутатът и добави: Изпрати ли сте ме в Брюксел, за да се чува гласът и на Добрич там.

Тя съобщи, че тези дни в Страсбург ще се приеме нова директива за ползването на земеделските земи, за промяна на предназначението на земеделските земи и за горите.

Ние поемаме ангажимент, че всички, които се интересуват, ще получат информация от ДПС, включително и от хората в листата на ДПС, както и нужната подкрепа, категорична е Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност