Ертен Анисова в Добрич: Ще вкараме в парламента дневния ред на младите – за да не бягат от България

Ще вкараме в парламента дневния ред на младите – за да не бягат от България. Това заяви водачът на листата на ДПС в Добрич Ертен Анисова на предизборна среща в града. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът от ДПС Искра Михайлова и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Добрич2

ДПС е единствената политическа сила, която последователно повишава резултатите си в четири поредни парламентарни вота. Вашата нарастваща подкрепа ни дава, от една страна, сили и кураж да работим за надграждане на резултата. А от друга - ни кара да бъдем още по-отговорни, да следваме целите си и да работим в името на решаването на проблемите на хората от региона и цялата страна, каза Анисова.

Добрич4

Тя благодари на хората за доверието и подкрепата им и подчерта: „Вие вложихте енергия, време и хъс в кампанията, за да успее ДПС да извоюва първото място в четири от общините на Добричка област – Крушари, Тервел, Добричка и Балчик.”.

Добрич11

Страната ни се намира в тежка криза. Навсякъде проблемите са тежки - обедняването продължава, инфлацията и цените растат, дребният бизнес се задъхва, селските стопани едва оцеляват,  посочи Ертен Анисова. Тя съобщи, че според последните данни на Националния статистически институт Добрич е сред първите 3 области в страната с най-бързо обезлюдяване.

На всичко това трябва да се сложи край! Политиците сме в дълг на народа си. Затова ние казваме – време е за разум, време е за отговорност, време е за диалог, каза водачът на Добричката листа на ДПС.

Добрич1

За разлика от политическите ни опоненти, които поставят като дневен ред червените разделителни линии и омразата, в нашата кампания вкарваме на фокус дневния ред на хората. Категорични сме, че това трябва да е дневния ред на политиците, подчерта Анисова.

Големите теми за всички са обедняването, инфлацията, работните мести, доходите. За да се решат тези проблеми обаче са ни нужни и разум, и отговорност, и диалог. Неслучайно това е мотото на кампанията на ДПС, каза тя.

Добрич12

Народът ни за пореден път ясно заяви на партиите, които изпраща в парламента, че трябва да седнат на масата на преговорите и да се разберат за съставяне на редовно правителство, за да може държавата да функционира нормално. Затова ние от ДПС настояваме да върнем нормалността в политиката, да успокоим държавата, за да заработят както трябва институциите и бизнесът, заяви Ертен Анисова.

Област Добрич има повече от всякога нужда от инвестиции, за да има повече работни места, за да се вдигат доходите и пенсиите на хората. За да се обнови инфраструктурата, както в градовете, така и в селата на региона, подчерта тя. И допълни: „Крайно време е да поставим на преден план проблемите на хората, а не дневният ред на политиците.”.

Затова ние от ДПС заставаме очи в очи пред вас и казваме – настояваме за разум, отговорност и диалог! Искаме вашата подкрепа, за да вкараме в дневния ред на НС проблемите на област Добрич и да работим за това – да живеем по-добре. Настояваме в дневния ред на Народното събрание да е дневният ред на младите хора, за да не бягат, а да имат подкрепата на държавата и да останат да работят тук за по-доброто бъдеще на областта и Родината ни, заяви още Анисова.

Заедно сме по-силни! Заедно можем да преодолеем трудностите! Заедно отново ще победим – на 2 април с бюлетина № 13! – категорична бе Ертен Анисова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност