Хасан Адемов в Силистра: Когато искаш да работиш от душа и сърце за ДПС, няма значение на каква позиция си

75 % от българските граждани изпитват затруднение при задоволяване на основни жизнени потребности. Основната цел на ДПС е да спре обедняването, да се опита да повиши доходите, защото ако не се преборим с инфлацията, няма как да вървим напред. За хората темите са високата инфлация, цените в магазините, работните места и борбата за хляба, а не дали ще бъде преместен Паметника на съветската армия, Шенген или Магнитски.

Това заяви експертът по социална политика д-р Хасан Адемов на предизборна среща в Силистра. На нея участваха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, водачът на листата доц. д-р Джевдет Чакъров и евродепутатът Искра Михайлова.

ДПС ще вкара дневния ред на хората в парламента. Нашето мото е: Разум, отговорност, диалог. Когато искаш да работиш от сърце и душа за ДПС, няма значение на каква позиция си, заяви Адемов.

Ние водим позитивна кампания и не се занимаваме с другите политически партии, но когато те лъжат, няма как да не реагираме, добави той и припомни, че Промяната е обявила 55 % увеличение на пенсиите.

Сега отново казват: Искаме да имаме 121 депутати, иначе няма да има смисъл от участие на тези избори, тъй като с местните избори отново ще има вот 2 в 1. Не им вярвайте, защото се опитват да се възползват от това, предупреди Хасан Адемов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност