Искра Михайлова: Ще направим целева програма за инвестиции в Силистра

Видин се славеше с това, че най-бедният регион на Европа. За съжаление, Силистра се конкурира с Видин. Ние трябва да направим така, че да има целева програма за инвестиции в област Силистра. Това е ангажимент, който мога да поема от моята роля като член на Европейския парламент. Това заяви евродепутатът Искра Михайлова на предизборна среща в Силистра, на която присъстваха лидерът на партията Мустафа Карадайъ, водачът на листата доц. д-р Джевдет Чакъров и експертът по социална политика д-р Хасан Адемов.

Силистра1

Това ще се случи заедно с нашето участие в местната власт, в общинските съвети, с женските и младежките организации, с цялата компетентност от знания, опит и желание на ДПС да работи в полза на хората. Ние всички ще бъдем заедно в Силистра и такъв план ще има, такива инвестиции ще има, добави Михайлова.

Тя подчерта, че централният предизборен лъч е в Силистра, за да подкрепи листата на ДПС от компетентни, грамотни, опитни и със самочувствие кандидати.

Силистра2

Вие сте първа политическа сила в Силистра, с вас Движението за права и свободи достойно може да заеме място в новия парламент. Да гарантира, че в НС ще има разумно мнозинство и то ще излъчи правителство, което да успее да управлява компетентно България, обърна се Михайлова към кандидатите за народни представители от ДПС.

Тя припомни, че работата на Европейския парламент се базира само на диалога и равното представителство на политическите сили. На фона на това ние виждаме в България, че едните искат да управляват отново, но начина, по който те си представиха управлението, вече не работи. Трябва да го кажем много ясно - българският избирател няколко пъти им показа, че те нямат такова мнозинство и не могат да управляват така, категорична е Искра Михайлова.

Другите са си сложили слоган - „има как“. Да ние знаем, че има как, но трябва да знаеш как, добави тя.

Ние тръгваме на избори с пълното съзнание, че никой няма да може да си състави правителство самичък. И ако те не умеят да водят диалог, нека се обърнат към Движението за права и свободи – това е нашата роля, заяви още евродепутатът.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност