57new

Филиз Хюсменова: Да дадем шанс на жените, да подкрепяме децата!

Организацията на жените в ДПС Варна беше първата, която мощно заяви мястото и способностите на жените в ДПС и в политиката на ДПС. Това заяви Филиз Хюсменова, водач на листата на ДПС за Варна. Тя се срещна с женското дружество на Движението в район "Вл.Варненчик". Да уважат г-жа Хюсменова дойдоха над 140 жени от региона.

Филиз Хюсменова2

Бившата евродепутатка подчерта, че именно женската организация на ДПС  "даде пример и криле на други жени за същия оптимизъм и безрезервна отдаденост към каузата на ДПС".

Филиз Хюсменова благодари специално на дамите за тяхната всеотдайност към политиките на ДПС и за отстояване правата на жените в днешния свят.

"Да даваме шанс на жените, да подкрепяме децата! Защото мислейки за тях, мислим за България, за бъдещето й, за нас!", каза Филиз Хюсменова, откривайки срещата, а след това обърна внимание на всяка жена, уважила събитието на ДПС.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност