Мустафа Карадайъ във Ветово: Време е за диалог, за да намерим политическата формула за изход от кризата

Когато говорим, че изходът от най-голямата криза в държавата – политическата, е в диалога между партиите, ние нямаме предвид само постигането на съгласие, обединение и заедност. Нужен е диалог за намиране на устойчивите политически формули за решаване на проблемите на хората и на държавата. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща във Ветово. На нея присъстваха евродепутатът Искра Михайлова, експертът по социална политика д-р Хасен Адемов и водачът на листата на ДПС за Русе Ализан Яхова.

Ветово7

Първа задача е да спрем това прогресивно обедняване и веднага след това да си поставим важни цели - да достигнем средните европейски стандарти на живот, заяви председателят на партията. Той подчерта, че неслучайно мотото на партията е „Разум, отговорност, диалог“. 

Ветово1

Разум ни е нужен, за да сканираме, за да анализираме, за да оценим параметрите на тази криза. Решенията за изход от нея трябва да бъдат взети с отговорност и в диалог да бъдат реализирани и материализирани в реалния живот. Само така ще се решат проблемите на хората, каза още Карадайъ.

Ветово2

Големите теми са обедняването, инфлацията, работните мести, доходите, а дневният ред на хората е да спрем прогресивното обедняване. Със същите пари, с които купувахме миналата година едни неща, сега можем да купим половината. Инфлацията е голяма, работните места са несигурни, а и там където има работни места, доходите не растат така, както цените, добави Карадайъ.

Ветово4

Във Ветово сме , за да кажем, че е време за ДПС. За разум, отговорност и диалог. Време е дневният ред на хората, включително и от Ветово, да стане дневен ред и на Народното събрание, заяви лидерът на ДПС и поясни как това ще стане.

Ветово5

Излъчваме двама народни представители от ДПС в област Русе, депутатите от ДПС стават 49, участваме в мнозинството на Народното събрание, което ще излъчи следващия редовен кабинет и Министерският съвет ще започне да работи по дневния ред на хората“, категоричен бе Карадайъ.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност