Искра Михайлова в Разград: Без подкрепата и доверието на хората политиците са никой

Всички говорим за разум, за отговорност, за диалог, но погледнете първите букви на нашия слоган, абревиатурата РОД. Вижте какъв сме род. Благодаря за подкрепата, благодаря на този род, затова че сме заедно. С тези думи евродепутатът от ДПС Искра Михайлова се обърна към огромното множество в Разград по време на предизборна среща в областния град. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, водачът на листата Ахмед Ахмедов, зам.-председател на партията и социалният експерт на Движението д-р Хасан Адемов

За нас от Движението за права и свободи разговорът с всеки един от вас е най-важното нещо в тази кампания. Аз знам, че вашите кандидат-депутати са непрекъснато сред хората. Знам, че вие - активът, елитът на ДПС, сте непрекъснато сред хората. Слушайте ги, чуйте ги. Дневният ред на хората, трябва да стане дневен ред на Народното събрание, призова Искра Михайлова.

Една представителка на една новичка партия го повтори бодро по телевизията, така едно към едно. Ние го правим, тя си го повтаря – ПП-ата, продължи Михайлова.

Правило номер едно – ако вие не следите дневния ред на хората, уважаеми кандидат-политици, вие сте никой. Без хората, без тяхната подкрепа, без тяхното доверие, без тяхното желание да получат от нас подкрепа, ние сме никой. И това е верую за Движението за права и свободи, заяви Искра Михайлова.

Аз знам, че с тази листа проблемите на жителите от област Разград ще бъдат част от дневния ред на българското Народно събрание и дневния ред на бъдещото правителство. Убедена съм в това, каза още евродепутатът от ДПС.

Тя разказа, че идва от Брюксел, където е имала ангажимента като зам.-председател на групата "Обнови Европа" в Европейския парламент да подбира кадрите в секретариата на групата. "Това са над 150 души от цяла Европа. Трябваше да направя интервюта, но знаете ли, всички ме питаха за изборите в България, всички до един. И всички разбраха, че аз отивам в Разград. Имате поздрави от тези млади хора, сподели Михайлова.

Споделяйте с хората - Движението за права и свободи е европейска партия. Ние имаме силно, компетентно и със самочувствие представителство в Европейския парламент. Ние участваме във взимането на решения на ниво Европа и тук в България, някой да казва на нашите хора, че точно ние с вас заедно с тях, нямаме право да взимаме решенията в България, не сме съгласни, категорична бе Искра Михайлова.

Щом имаме компетенцията, щом имаме знанията, щом имаме силата да решаваме съдбините на цяла Европа, ние имаме самочувствието, имаме компетенциите, имаме вашата подкрепа, за да участваме в управлението на България, заключи тя.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност