Ахмед Ахмедов в Шумен: Ще направим така, че да има съдебна реформа и инвестиции, а България да стане част от еврозоната и Шенген

На предходните избори ДПС пое ангажимента да направи всичко възможно България да има редовно правителство. Уви, беше предложен само един проектокабинет, който ДПС подкрепи, за разлика от всички останали. Това заяви зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов на предизборна среща в Шумен. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, водач на Шуменската листа, вицепрезидентът на световните либерали Хамид Хамид, втори в Шумен и социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов.

Шумен8

Само ДПС иска да има правителство, категоричен бе Ахмедов. В Шумен - градът, който той нарече културна столица, Ахмедов заяви, че тези дни от кампанията са за равносметка на ДПС - какво е постигнало в 48–ия парламент.

Постигнахме много. Всички български граждани ще имат възможност да гласуват, кой с машина, кой на хартия, посочи Ахмед Ахмедов.

Шумен4

Постигнахме безплатни учебници за всички български деца в нашата Родина, заяви той.

С помощта на д-р Хасан Адемов направихме така, че минималната пенсия да стане 50 % от средната за нашата страна. Всичко това го постигнахме благодарение подкрепата на парламентарната група на ДПС, подчерта зам.-председателят на ДПС.

В следващото Народно събрание съм убеден, че ДПС ще участва във формирането на едно ценностно, евроатлантическо правителство, което ще има ясна програма за борба с кризата и инфлацията и ще защити нашите доходи, изрази увереност Ахмедов.

Ние ще направим всичко възможно законопроектът за Конституцията, който ДПС предложи по отношение на съдебната реформа, да бъде приет. Ще направим така че да има инвестиции, България да стане част от еврозоната и Шенген, каза още Ахмедов.

Нека да направим пълна мобилизацията и на изборите на 2 април да гласуваме с номер 13. Нямаме оправдание този път, заръча Ахмед Ахмедов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност