Хамид Хамид във Венец: Ще създадем условия за по-голямо производство, ще развием икономиката

Държавата затъва. Две години сме постоянно в изборен цикъл - от избори на избори. Защо стана така? Защото партиите и политиците се откъснаха от проблемите на хората. Измислиха си техни проблеми, намериха си техни теми и в момента говорят за всичко друго, но не и за решаване на проблемите на хората и за кризите в държавата. Това заяви вицепрезидентът на световните либерали Хамид Хамид, втори в Шуменската листа на ДПС, на предизборна среща в с. Венец.

Венец15

Опитите да бъде удавено ДПС, да бъде ликвидирано, са много отдавна. Даже си спомням как преди близо 4 години се опитаха да ликвидират ДПС в община Венец. Какво стана? Ето това мъжко момиче - Нехрибан Ахмедова, със своя кметски екип, със всички вас им показа коя е силата в община Венец. Поддържайте този хубав екип, работете заедно, призова Хамид.

Венец14

Какво ще направи ДПС? Първото, което ще направим, е да върнем нормалността и диалога в политиката. Ако няма нормалност и диалог, няма нормално правителство и няма стабилност в държавата, категоричен бе председателят на Комисията по вътрешен ред в 48-ото НС.

Венец13

Когато няма стабилност в държавата, не работят институциите. Когато институциите не работят и като цяло държавата не работи, няма спокойствие за бизнеса, допълни той.

Тогава бизнесът усеща страх, няма сигурна среда и не идват нови инвестиции. По този начин от една страна пада продуктивността на труда, от друга страна пада производството, намалят приходите от данъци, каза Хамид Хамид.

Венец

В момента България внася над 75% от плодовете и зеленчуците си. Ще създадем условия страната ни да произвежда, както е произвеждала навремето, заяви Хамид. И припомни, че между двете световни войни България е хранила половин Европа.

Сега, когато светът изпитва недостиг на храни, ние имаме всички възможности да произвеждаме, да изнасяме, да реализираме. Ще създадем условия за високотехнологична икономика, за по-голяма добавена стойност, за по-големи приходи. Тогава ще можем да увеличим пенсии и заплати, да имаме европейски доходи, каза още кандидатът за народен представител от Шумен.

Венец11

Другите избират модел, при който взимаме кредити, раздаваме малко помощи и казваме решихме проблемите на хората. Къде е производството? В България бизнесът се е превърнал в търговска дейност, производството вече го няма, каза Хамид.

ДПС се е нагърбило да създаде условия за развитие на икономиката. Затова се нуждаем от вашата подкрепа, знаем как да го направим. Има как, има с кого, има къде - ако си спомняте, заяви Хамид. И се възмути: "Откраднали са нашия лозунг от местните избори преди 4 години.".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност