Имрен Мехмедова в Търговище: Изберете разумните и отговорни политици, които знаят как да водят диалог – политиците на ДПС

Благодаря ви, че на всички избори подкрепяте ДПС и ДПС е първа политическа сила в област Търговище. С тези думи Имрен Мехмедова, втора в листата на ДПС в Търговище се обърна към препълнената зала по време на предизборна среща в града. В нея участваха лидерът Мустафа Карадайъ, водачът на листата Джейхан Ибрямов и социалният експерт на Движението д-р Хасан Адемов.

Търговище5

Заставаме отново пред вас, за да очакваме вашата подкрепа с № 13 на 2 април. Нашата листа е млада. Тя е изпълнена с професионалисти и с голяма експертиза, посочи Мехмедова, която бе зам.-председател на комисията по земеделие в 48-ото НС.

Търговище6

Защо обръщаме внимание на експертизата? Защото по време на кризи е важно кой и как може да се справи с тях. Кой има програма за това. Единствената политическа сила, която знае как, е ДПС, категорична бе Мехмедова.

Търговище7

Последните 2 години видяхме до какво ни доведе липсата на разум, липсата на отговорност и липсата на диалог между политиците, между политиците и избирателите. Доведе ни до политическата криза, в която сме в момента, каза още Имрен Мехмедова.

Търговище14

ДПС е единствената политическа партия, която в рамките на последната година направи среща с представители на всички сектори в икономиката. Искам да дам пример със земеделието. ДПС не само се срещна и изслуша всички браншови организации, но и намери решение за проблема на земеделците. Благодарение на ПГ на ДПС бяха осигурени средства за подпомагане на земеделските производители в тази тежка ситуация. В последния парламент, отново благодарение на ДПС, бяха приети основният закон за земеделските производители и законът за удължаване на държавния бюджет, за да има отново глътка спокойствие за сектора, припомни Мехмедова.

Но проблемите са във всички сектори, те са пред всеки един от нас – високите цени, инфлацията, ниската доходност. Решаването на тези проблеми минава през това да има редовен кабинет. Той може да стане, ако всички да гласуваме на 2 април. Вярвам, че всички в тази зала сте направили своя избор и той е за разумните и отговорни политици, които знаят как да водят диалог – политиците на ДПС, обобщи Имрен Мехмедова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност