57new

На 8 март кметът на Момчилград зарадва баба Фатме. Илкнур Кязим: Жената дарява живот, тя е началото на всичко, тя вдъхновява, тя краси света

Навръх 8 март имах честта и удоволствието да посетя 99-годишната Фатме Мустафа в дома й в кв. "Мамулица" в Момчилград. Тя е родом от село Биволяне, а по-голяма част от живота си е прекарала в село Чомаково, откъдето е съпругът й. Възрастната жена никога в живота си не е посещавала болница. Това сподели кметът на Момчилград Илкнур Кязим във Фейсбук.

Щастлива съм, че споделих с нея днешния празник. Пожелах на нея и на цялото й семейство здраве и щастливи дни, разказа Кязим.

Илкнур Кязим1

Баба Фатме благодари за вниманието и каза, че близките й се грижат много добре за нея.

"Животът ми не беше лесен, имаше трудни години, но не се оплаквам. Притеснявам се за младите - цените растат, а заплатите са малки. Дано дойдат и по-добри дни", каза Фатме Мустафа. Тя допълни, че въпреки напредналата си възраст никога не пропуска да гласува по време на избори.

По-рано днес Илкнур Кязим отправи специален видео поздрав по повод 8 март. Ето какво гласи той:

Мили дами,

Позволете ми да ви поздравя по повод 8 март - Международен ден на жената и да ви пожелая много здраве, щастие и късмет. Пожелавам ви много успехи както професионални, така и лични, семейни успехи. Жената дарява живот, тя е началото на всичко, тя вдъхновява, тя краси света, краси нашето ежедневие. Пожелавам на Вас и Вашите семейства много здраве. За нас майките, жените най-ценното, най-важното нещо на света са нашите деца. Нека нашите деца са живи и здрави, за да бъдем и ние успешни и полезни на хората около нас.

На 2 април предстоят много важни парламентарни избори. Мили дами, излезте и гласувайте! Гласувайте за вашите семейства, за бъдещето на вашите деца, за вашите родители, за вашите внуци. Вземете химикалка и съвест. Застанете пред урните и дайте знак на управляващите, че България трябва да излезе от тази политическа криза. Всички политически партии трябва да се разберат в името на България!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност