Д-р Хасан Адемов в Търговище: ДПС знае как да се бори с инфлацията

ДПС е политическата сила, която дава надежда, защото доказано знаем как да решаваме проблеми. Това заяви социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов на предизборна среща в Търговище. В нея участваха още лидерът Мустафа Карадайъ и водачът на листата в областта Джейхан Ибрямов.

Търговище6

ДПС знае как да се пребори с инфлацията. Това може да стане само с инвестиции, с разкриване на нови работни места, с конкуренция, подчерта д-р Адемов. И заяви, че наред с това и контролните органи трябва да си свършат работата.

Д-р Адемов поздрави младите хора в листата на Търговище и заяви, че за ДПС е важно те превърнат дневния ред на хората в дневен ред на парламента.

Ние искаме стабилно управляващо мнозинство, което да излъчи редовно правителство с дневен ред проблемите на хората. А те са огромната инфлация, шоковите цени, обедняването, каза Адемов. Инфлацията в България била привнесена. Но в Европа тя е 8%, а у нас 2 пъти по-висока. За малката потребителна кошница инфлацията е дори над 50 %, подчерта социалният експерт на ДПС.

Търговище14

В цяла Европа управляват коалиционно, а у нас едни хора искат да управляват еднолично. Видяхме докъде води това. Искаме в съгласие да решаваме проблемите. Затова казваме разум - да действаме с разбиране и с отговорност, подчерта Хасан Адемов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност