Джейхан Ибрямов в Търговище: Обединението на хората ще изведе държавата напред

Когато има кризи и трагедии, които сполетяват хората, обществата, държавите, се забелязва едно единствено нещо – обединението, помощта, съпричастността. Видяхме го, когато опустошителното земетресение сполетя Република Турция. Много държави се стекоха да помагат, дадоха всичко от себе си. България беше една от първите. Това заяви водачът на листата на ДПС в Търговище Джейхан Ибрямов на предизборна среща в града. В нея участваха още лидерът Мустафа Карадайъ и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Търговище2

В България има сериозни кризи, като започнем от политическата и стигнем до финансовата, икономическата, социалната, здравната и др. Обединението на хората ще спаси държавата и ще я изведе напред, категоричен бе Ибрямов.

Търговище4

Защо казвам хората? Защото в основата на политическите партии са хората, техните проблеми, тяхното битие, техните виждания. В това отношение ДПС е най-отговорната партия, подчерта дългогодишният депутат от Движението.

Търговище7

Когато политическите партии загубят връзката си с хората, започват проблемите. В момента има проблем с оцеляването на хората. Инфлацията е безумно висока, цените са непосилни. Хранителните стоки от първа необходимост са нараснали само за година и половина с 25%, лекарствата - с 36%. Инфлацията за последния месец между януари и февруари се е увеличила с 1 %, подчерта Ибрямов, цитирайки официалните данни на статистиката.

Търговище18

Какво е необходимо? Политическите партии трябва да запазят хората. Те са отговорни за съставянето на работещо правителство с ясно парламентарно мнозинство, което да стопира инфлацията и всички останали кризи, заяви Джейхан Ибрямов. И подчерта, че това ще даде спокойствие и сигурност на бизнеса, ще успокои пазарите.

Как ще стане това? След тези избори ДПС си е поставило за цел съставянето на огромно, работещо парламентарно мнозинство. Не коалиции от две партии, това няма да реши проблема. Парламентарно мнозинство с редовно управление със съответните мерки, за да може икономиката да се почувства стабилна, каза Ибрямов. И допълни, че служебният кабинет не може да реши проблемите в цялост, защото няма работещ парламент.

Парламентът създава законите, а законите се изпълняват от управлението. Затова е необходимо редовно управление, каза Джейхан Ибрямов.

Вторият голям проблем пред политическите партии според него е, че повечето от тях се отдалечиха от хората и проблемите им. Затова ние трябва да направим всичко възможно диалогът между партиите да се състои. Ние трябва да сме в основата на това да върнем партиите на масата за диалог, за да решим проблемите на хората, каза Ибрямов.

Целта на ДПС в Търговище на вота на 2 април е да даде сериозен принос към изборния резултат на ДПС в страната. Само заедно, обединени може да решим всички кризи, които са пред нас, категоричен бе Ибрямов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност