Мустафа Карадайъ в Търговище: Нужна ни е коалиция, за да има взаимен контрол в управлението

Нужна ни е коалиция, за да има взаимен контрол в управлението. Времето на едноличната и еднопартийна власт свърши. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Търговище.

Търговище4

Другите политически партии търсят своята идентичност на основата на разделителните линии, противопоставянето, омразата. Отказът от диалог ни доведе до пети поредни избори в рамките на 2 години, каза още Карадайъ.

Търговище7

 

В момента е нужно обединение, за да може в диалог, с общи усилия, в коалиция с взаимен контрол да търсим решение на проблемите на хората, подчерта лидерът на ДПС. Той припомни трагедията в Турция и благодари на хилядите дарители от цялата страна, като подчерта, че в кризисни ситуации ДПС е доказало обединителната си сила.

Търговище9

Трябва с разум да анализираме икономическата, социалната и политическата ситуация в страната и да търсим разумните решения за изход от кризата, заяви Мустафа Карадайъ.

Търговище12

Нужна ни е отговорност - лична и колективна, партийна и парламентарна, за да могат тези решения да бъдат реализирани в живота, продължи той.

Търговище13

Необходим ни е диалог, за да намерим устойчивите политически формули, които да гарантират стабилност на икономиката и достигане на средноевропейските доходи, категоричен бе Карадайъ.

Търговище14

Вярвам, че българските граждани ще гласуват с разум, а не с предразсъдъци, а ДПС ще излъчи от Търговище повече от двама народни представители, заяви Карадайъ.

Търговище17

По-рано през деня Мустафа Карадайъ и екипът на Централния предизборен лъч посетиха Кооперативния пазар в Търговище, където изслушаха проблемите на производители и търговци.

Търговище18

Търговище19

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност