Илхан Кючюк: Без разум и диалог сме обречени на тежки и безсмислени битки

Днес, когато цяла Европа разчита на парите на ЕС, България е една от малкото страни, които не се възползват от тази европейска солидарност. Защото не можаха да го направят хората, които управляваха страната. Това заяви лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк на предизборна среща на ДПС във Велико Търново.

Велико Търново13

Приоритет на страната бяха както влизането на страната в Шенген, така и в Еврозоната, но сега тези цели вече са далечни. За да се случат, трябват хора, които знаят финеса на европейската политики и които знаят как българското Народно събрание да приеме необходимото законодателство. Това може да го направи ДПС, защото за пореден път показа в тази тежка ситуация, че е стратегическа партия, със знания и с визия за развитието, добави Кючюк.

Велико Търново12

"Тези, които чертаят разделителни линии, така и не разбраха, че няма нация, която е воювала със своите институции, със своите политически партии и която да е успяла.

Стъпвайки на миналото, на експертиза, но и на и на целите за следващите 10 години, ДПС знае как да прави политика.

Велико Търново10

Политика се постига с диалог, с отговорност към следващите поколения, умната политика е разумната политика. Не случайно ДПС има слоган - разум, отговорност и диалог.

Велико Търново11

Повече от всякога имаме нужда от тези думички, защото само така страната ни ще върви напред. В противен случай сме обречени на тежки и безсмислени битки", заяви Илхан Кючюк.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност