Д-р Хасан Адемов във Велико Търново: 75% от българските граждани едва свързват двата края. Наш дълг е да им помогнем

Последните данни на националната статистика показват, че 75% от българските граждани са в затруднено финансово положение. Те не могат да задоволят свои елементарни, жизнени потребности. Това заяви социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов по време на предизборна среща във Велико Търново. В нея участваха още лидерът Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на партията Йордан Цонев, водач на Търновската листа на Движението и лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк.

Велико Търново9

Данните на статистиката сочат изключително сериозен проблем. Той е резултат от управлението на хора, които започнаха да делят българските граждани на добри и лоши. А това е сбъркана философия за правене на политика, категоричен бе д-р Адемов.

Велико Търново12

Дневният ред на българските граждани, за съжаление, все още не е дневен ред на Народното събрание. Затова ние говорим за дълг, за заедност, за обединение - за да можем да решаваме проблемите на хората, категоричен бе той.

Велико Търново13

Защо в ЕС инфлацията е около 8 %, а в БЪлгария е два пъти повече? Кой я докара, войната ли? - попита експертът на ДПС. И заяви, че инфлацията не може да се преодолее с непазарни механизми като таван на цените. През 2009 г. ние показахме как става това - чрез инвестиции, припомни Хасан Адемов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност