Мустафа Карадайъ в Севлиево: Да гласуваме с разум, не с предразсъдъци

Голямата разликата в тази предизборна кампания е, че едни партии се опитват да налагат своя дневен ред на обществото, а ДПС иска в диалог с хората и с отговорност пред всеки от вас да постави дневния ред на хората като дневен ред на парламента. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Севлиево. На нея присъстваха лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк, както и експертът по социална политика Хасан Адемов. 
IMG 20230306 121641 1
ДПС пише в момента дневния ред на 49-ото НС – по проблемите, които в момента чува от хората, включително в малките населени места, заяви още председателят на партията, уточни Карадайъ..
17 % е средната инфлация, а за малката потребителска кошница тя е вече 25 %. Там ни удря по -джоба, защото всички усещаме цените в магазините. Това е големият проблем, но той няма да се реши с противопоставяне и с избори всеки месец, категоричен е Карадйъ. 
IMG 20230306 113755
Времето за едноличните и еднопартийните управления отмина. Хората ясно посочиха, че никой не може сам да управлява. Не ги чуват само тези, които не искат да си говорят с българските граждани, а искат да продължат да чертаят разделителни линии. Те сега се опитват ни демотивират да не участваме на изборите. Няма да стане! Затова е важно да се обяснява да хората, че трябва да поемат отговорност към себе си, семействата си, общините, към нашата Родина и да гласуват с разум, не с предразсъдъци, каза още Карадайъ. 
IMG 20230306 120711
Габрово има шанса да заеме достойно място на картата на ДПС. Област Габрово показа, че може да се обединява в кризисни ситуации. Вие съвсем скоро го отново доказахте. Искам да благодаря на партийната структура за организацията на дарителската кампания в помощ на пострадалите след опустошителното земетресение в Турция, каза още Карадайъ.
IMG 20230306 113658
ДПС организира дарителска кампания, но дарители са всички български граждани, независимо от тяхната етническа и религиозна принадлежност. Благодаря и поклон пред всички онези, които бяха част от дарителската кампания. И след като можем да се обединим при това бедствие защо да не се обединим и пред тежката ситуация в България и да преодолеем политическата криза, заяви председателят на ДПС.
IMG 20230306 121637
 
20230306 113534
 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност