Юсеин Вейселов: С опита и експертизата ДПС може да изведе страната от кризите

Движението за права и свободи със своите експерти и опит може да изведе страната от кризите и това ви го казвам с най-голяма отговорност. Това заяви водачът на листата на ДПС в Габрово Юсеин Вейселов на предизборна среща в Севлиева. На нея присъстваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, лидерът на европейските либерали Илхан Кючюк и експертът по социална политика в ДПС Хасен Адемов.  
 
IMG 20230306 113657
 
Вейселов припомни българската поговорка : „Не ме слушай какво ти говоря, а ме гледай какво правя“ и заяви, че ако повече хора я следваха, в момента нямаше да я има тази ненужна  предизборна кампания. Той заяви, че когато Движението за права и свободи е било в управлението, са се реализирали най-важните приоритети за България - влязохме в НАТО и ЕС.
Стигнахме до това положение, защото и ние позволихме безотговорни политици да ни вкарат в каскадата от кризи и вече 2 години да нямаме стабилност и просперитет, да не се решават проблемите на хората и бизнеса, каза още Вейселов..
Той призова за мобилизация на симпатизантите на ДПС като каза, че „когато в едно  семейство сме сплотени и единни, тогава винаги ще бъдем победители“.
 
IMG 20230306 113728
 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност