Мустафа Карадайъ в Плевен: Времето на едноличните и еднопартийни управления свърши. Време е за диалог

„Големият проблем е, че дневният ред на хората и бизнеса не е този, който е на политиците. Видяхте това разминаване в 48-ото Народно събрание, защото едни случайни минувачи пребивават на този терен без да си дават сметка, че с безотговорното си поведение вредят и на хората, и на държавата. Но, за да се случи това и ние имаме вина. 12 години си позволихме лукса да гледаме не еднопартийно, а еднолично управление в страната, което създаде условията тези случайни минувачи да се правят на герои, без дори да чуят нашите проблеми. По този начин няма да стане!”

Плевен4

Това заяви  председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Плевен, на която присъстваха евродепутатът Искра Михайлова, както и експертът по социална политика на партията Хасан Адемов.

Плевен5

Тези поредни предсрочни парламентарни избори са ненужни, ако не сме узрели дотам, че да тръгнем с разум, с отговорност и в диалог да търсим решение на проблемите на хората, добави лидерът на ДПС.

Плевен13

Хората обедняват, бизнесът изнемогва. Работните места трябваше да ги запазим с Плана за възстановяване и устойчивост. Вместо това  сега сме свидетели как фирми се закриват, как се ликвидират работни места. Само когато има работни места, говорим за стабилност и устойчивост, но случва ли се това сега, попита Карадайъ. И отговори -  „Не!“

Плевен12

Той призова в деня на изборите да се гласува с разум и подчерта, че сега е време за диалог,  в който различните парламентарни групи да поставят в дневния ред на политиците именно дневния ред на българските граждани. И да сформират стабилно мнозинство в Народното събрание, което да се отнесе с отговорност за управлението на страната, „да начертае пътя за решаване на проблеми и това да става с разум, а не с популизъм“.

Плевен6

Имаме потенциал за повече от един народен представител в Плевен. Вярвам във вас, заяви още Карадайъ пред кандидат-депутатите от листата на ДПС в Плевен.

Плевен7

Плевен10

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност