Марио Рангелов: Ще поканя всички депутати от Плевен да се обединим за здравната помощ

Изправени сме пред едни ненужни избори. Те доказват, че в българската политика липсват лидери, които да поемат кормилото на страната в този труден момент на множество кризи, най-голямата от които е политическата. Заради нея държавата не може да заработи, заяви водачът на листата на ДПС за Плевен Марио Рангелов на предизборна среща в областния град. В нея участваха председателят на партията Мустафа Карадайъ, евродепутатът Искра Михайлова и експертът по социална политика Хасан Адемов.

Плевен5

Един от големите проблеми на Плевен е свързан със здравеопазването, посочи Рангелов. Той припомни, че с измененията в Закона за лечебните заведения държавата се ангажира да подпомага с финансова субсидия болница във всеки областен град, като единственото изключение е Плевен.

Плевен8

Посъветвах се с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ дали самостоятелно да внеса предложението, за да изправим тази несправедливост, или то да бъде предложение на депутатите от всички политически сили в региона. Той ми каза: „Не трябва от всяка тема да се прави политика и пиар, важно е да помогнем на хората, които имат нужда от здравна помощ“, разкри Марио Рангелов.

Плевен10

Той заяви, че още в първите дни на 49-тото Народно събрание ще покани на среща всички депутати от Плевенска област, за да внесат заедно предложението.

Плевен11

Горд съм, че ДПС има такъв лидер. Затова, обединени да гласуваме за нашата листа от млади хора, които са готови да работят с пълна сила за партията и за региона, каза още Марио Рангелов. 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност