Д-р Хасан Адемов във Враца: ДПС ще вдигне доходите с инвестиции и сигурни работни места

Неравната борба между глада, телевизора и джоба не се печели екрана, защото това което виждаме от него не е дневният ред на българските граждани. Дневният ред на хората са  високите цени и инфлацията, важните въпроси как да запазим работните места и доходите на хората. Това заяви социалният експерт на ДПС д-р Хасан Адемов на предизборна среща във Враца. Водач на листата на Движението е Цветан Енчев. В събитието участваха лидерът Мустафа Карадайъ и евродепутатът от ДПС Искра Михайлова.

Вътрешнопартийните борби не са в дневния ред на хората. Затова ДПС заявява: Дневният ред на хората ще бъде дневният ред на парламента, за да може да бъдат преодолени кризите, подчерта д-р Адемов.

Не може да излезеш и да кажеш, че ще слагаш таван на цените, защото по този начин може да предизвикаш спекула и контрабанда и никога да не решиш въпроса, каза още експертът на ДПС.

ДПС предлага повече инвестиции, сигурни работни места, контролните органи да работят, а конкурентоспособността да се увеличава. Само това е начинът да се пребори инфлацията, категоричен бе Адемов.

Всички държавнически решения са се случвали с подкрепата и с авторството на ДПС, обобщи Хасан Адемов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност