Цветан Енчев във Враца: ДПС разработи проектозакон за развитие на Северозапада. Внасяме го в 49-тото НС

С колегите от Монтана и Видин, както и със съдействието на колегата Петър Чобанов, който беше председател на Комисията по бюджет и финанси в миналия парламент, разработихме законопроект за развитие на Северозапада. Надяваме се в диалог и с отговорност да го приемем в 49-тото Народно събрание. Това заяви водачът на листата на ДПС във Враца Цветан Енчев по време на предизборна среща в града. В нея участваха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, евродепутатът Искра Михайлова и експертът по социална политика Хасан Адемов.

Северозападът през последните години остана настрана от държавните дела. ДПС обаче има концепция за развитието не само за областите, но и община по община. Всеки  знае, че там където ДПС има своите кметове и своите сериозни представителства в общинските съвети, правим необходимото общините да се отличават от другите. Това е наша задача, наша цел и за в бъдеще си го поставяме още по-сериозно, заяви Енчев.

За мен е огромна чест отново да бъда водач на листата на ДПС в шести многомандатен избирателен район Враца. Напълно съм убеден, че и този път ще дадем всичко от себе си и ще постигнем по добри резултати от предишния път, защото всеки един от нас иска да допринесе не само за развитието на Враца и региона, но за развитието на България, каза още Цветан Енчев.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност