Димитър Аврамов: Целта ни е ДПС да стане първа сила в Монтана

Целта ни е ДПС да стане първа сила в Монтана. Това заяви водачът на листата на ДПС в региона Димитър Аврамов по време на предизборна среща в града. В нея участваха още лидерът Мустафа Карадайъ, евродепутатът от ДПС Искра Михайлова и социалният експерт на Движението д-р Хасан Адемов.

Трябва да надградим резултата от предишните избори. През октомври направихме сериозен ръст, благодаря на всички, каза Аврамов.

Всички ние си свършихме работата. За съжаление това не доведе до съставяне на редовно правителство. Ние положихме всички възможни усилия и направихме всичко, което зависи от нас. Но не се случи. Затова на 2 април трябва да правим поредните ненужди парламентарни избори, каза водачът на листата на ДПС.

Но за нас обаче това не е толкова лошо, държи ни в кондиция и ни подготвя за най-голямото изпитание тази година – местните избори, когато ще се борим да имаме общински кметове, заяви още Димитър Аврамов.

Ако успеем да затвърдим и увеличим резултата, ако станем първа сила в Монтана, това ще ни отвори много по-широко поле за действия наесен, категоричен бе той. И подчерта, че в момента авторитетът на ДПС в Монтана е висок и всички се съобразяват с Движението.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност