Искра Михайлова в Монтана: ДПС работи с разум и отговорност, може да води диалог с всеки

Разум,  отговорност,  диалог - РОД. Ние сме род, голям род. Ние сме сила - и в Делиормана, и в Родопите, и в Източна Европа, и тук, в Монтана, където ще станем първа политическа сила. Това заяви евродепутатът от ДПС Искра Михайлова, зам.-председател на групата „Обнови Европа” в Европарламента, на предизборна среща в Монтана. В нея участваха още лидерът Мустафа Карадайъ, водачът на листата Димитър Аврамов, зам.-председателят на партията Станислав Анастасов и социалният експерт на Движението д-р Хасан Адемов, бивш социален министър.

Монтана9

Тръгнали сме с разум. С разум трябва и всеки човек да гласува, подчерта Михайлова. Както ДПС работи с разум и отговорност в Народното събрание, така молим  и призоваваме нашите избиратели с разум и отговорност да гласуват, допълни тя.

Искра Михайлова посочи, че в Европа първата стъпка за решаване на проблемите е диалогът. Там няма самостоятелно управление. В Нидерландия има коалиция от 8 партии, коалиция управлява в Германия, в Италия във Франция. Затова и тук мечтата им да управляват сами няма да се сбъдне, категорична бе Искра Михайлова.

ДПС се е научило да води диалог - и в парламента, и в Европейския парламент, и с всеки български гражданин, допълни тя.

Пожелавам на всички пак да имаме втори мандат от Монтана. Това ще ни даде онова самочувствие, което ще ни осигури повече възможности и за местните избори, обобщи Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност