Станислав Анастасов във Видин: ДПС е силата, която обединява

Огромна благодарност към всички вас, че днес , на националния празник, отделихте от времето си, за да сме заедно. Така водачът на листата на ДПС във Видин Станислав Анастасов, зам.-председател на партията, се обърна към препълнената зала, в която Движението стартира кампанията си за изборите на 2 април 2023 г. В събитието участваха още лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят Йордан Цонев, евродепутатът Искра Михайлова и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

Видин1

Всички тук сте хора, ангажирани с обществения живот в област Видин, каза Анастасов и обяви, че ДПС винаги слуша и чува хората. Затова и на тези избори Движението избра посланията да потсъпват от хората към кандидат-депутатите.

ДПС е онази сила, която може да обединява българския политически живот. И в другите партии трябва да има по малко от тази сила, за да можем да стигнем до работещо, редовно правителство. Само така ще започнем да решаваме проблеми на хората,  които сме чули при срещите си тях, каза Станислав Анастасов.

Видин3

За мен числото 13 е щастливо. Един от най-тежките си изпити в живота си взех на петък, 13-ти, сподели водачът на листата на ДПС. И обяви: „Всичко зависи от нас - разум, отговорност, диалог! Време е за ДПС!”.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност