Искра Михайлова във Видин: Да гласуваме с разум и отговорност за достойни хора

„Честит празник! Днес е 3 март, ден на национална гордост! Ден, който обединява всички българи”. С тези думи евродепутатът от ДПС Искра Михайлова, зам.-председател на групата „Обнови Европа” в Европарламента, се обърна към препълнената зала във Видин, където Движението даде старт на предизборната си кампания. Водач на листата на ДПС в региона е зам.-председателят на партията Станислав Анастасов. В събитието участваха лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, зам-председателят на 48-ото НС Йордан Цонев, зам.-председател на ДПС, и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов, бивш социален министър.

Видин2

Започваме кампанията на 3 март - деня на Освобождението на България, деня на бъдещето на България. Нека да е успешна, пожела Михайлова.

Благодаря ви, затова че на празничния ден оценихте ролята на Движението за права и свободи за свободата в България, за бъдещето на България и за възможностите за Видинския регион, заяви Искра Михайлова.

Видин3

Не случайно мотото ни е „Разум, Отговорност, Диалог!”. Много често председателят на партията говори за разум,  за отговорност, за диалог в Народното събрание, защото те рядко се срещат. ДПС обаче е политическата сила, която демонстрира точно това. Благодаря на опитните народни представители, пожелавам и на другите, които сега ще станат депутати, с разум и отговорност да влизат в диалог по всеки от проблемите, заради които ще ги изпратите в Народното събрание, каза Михайлова.

Но разум, отговорност и диалог трябва да има и когато гласуваме. Ние сме тук, за да сме в диалог с вас. Ние очакваме от вас да разкажете на всички, които не са в тази зала, но биха искали да чуят, че разумът е абсолютно необходим, когато гласуваме. Да гласуваме с отговорност, призова още евродепутатът от ДПС.

Нека да бъдем разумни, нека да бъдем отговорни и нека в диалог с хората всички заедно стигнем до решението, че подкрепата за ДПС е решение на проблемите на България и решение на проблемите на Видинския регион, заяви Искра Михайлова.

Видин17

„Колко години повтаряме, че трябва да има добра пътна връзка между Видин и столицата на България? Вие помните най-добре. Колко години повтаряме, че пътищата в областта трябва да са по-добри? Колко години повтаряме, че това бил най-изоставеният регион, че трябва да задържим младите хора, като им дадем подходящо образование, за да си намерят работа? Проблем ли е това на Видин? Да, проблем е. Разбирам, чета статистика, че има потенциални инвеститори.  Те ще дойдат, но трябва да има кой да работи и е важно той да е компетентен”, категорична бе Михайлова.

Видин16

„Може ли да се реши този проблем, ако имаме добър диалог между всички граждани, между образователните институции и парламента, между представителите на Видинска област в парламента, между браншовите организации, земеделските производители, отговорниците за малките и средни фирми, за да дойдат инвеститорите във Видин и да има работа? Можем!” – увери Михайлова. И посочи начина за това - с разум, с отговорност и в диалог.

Нека изберем тези хора, посочи Михайлова листата, начело със Станислав Анастасов. Защото, гласувайки за тях, ние избираме достойни хора, не еднодневки, не такива, които ще говорят на едро, а такива, които работят постоянно за своя регион, обобщи Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност