Предизборна програма

УСКОРЕНО ДОГОНВАЩО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ, ОСНОВАНО НА ЗЕЛЕНАТА ИКОНОМИКА,  ДИГИТАЛИЗАЦИЯ, ВИСОКИ И ВОДОРОДНИ ТЕХНОЛОГИИ И ВКЛЮЧВАНЕТО НА СВОБОДНИТЕ И АКТИВНИ ГРАЖДАНИ В  УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА

     ПРОГРАМНА  ДЕКЛАРАЦИЯ   

 на Движението за права и свободи

Тази програмна декларация се основава на Програмата за управление на ДПС и отразява принципите,  целите и средствата за реализация, които са залегнали в нея.

  1.             ПРЕАМБЮЛ

Като констатира :

Ние от ДПС смятаме, че :

ДПС предлага Програма за управление, която отговаря на предизвикателствата пред, които е изправена страната, дефинира приоритети и мерки, които могат да решат проблемите и да гарантират излизане от кризата, ускорено догонващо развитие и средноевропейски стандарт на живот на своите граждани.

                        Основни принципи на управлението

                                   ОСНОВНИ ПРИОРИТЕТИ НА ПРОГРАМАТА

            Управлението на България през  периода 2021-2025 година ще бъде от ключово значение за развитието на страната в идващите десетилетия. Ако то осъществи целите за трасиране на устойчиво, догонващо развитие, България има потенциала да се изравни със средно Европейското ниво на развитие и към 2030 година да реализира ключовата си роля в региона и Европа  да гарантира средноевропейски стандарт на своите граждани и да участва градивно в управлението, обновяването и просперитета на ЕС.

Печат

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност