57new

Халил Летифов: Да се обединим и да върнем доверието, както в президентската институция, така и в Народното събрание

Нека в неделя всеки направи своя избор и нека не забравяме, че обединението на нацията е най-важно и само кандидат-президентската двойка Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова може да го постигне, и кандидатите за народните представители от ДПС можем да помогнем за връщането на държавността и по-доброто бъдеще на нашата родина България. Това каза зам.-председателят на ДПС Халил Летифов, водач на Старозагорската листа, в послание към избирателите.
Ето посланието на Халил Летифов:

ХАЛИЛ ЛЕТИФОВ
зам.-председател на ДПС и водач на листата на Движението в Стара Загора

Изключително ползотворни бяха срещите ми през изминалите дни в различните области на страната. В очите на хората срещнах усмивка – у едни, че се виждаме отново, у други, че се запознаваме, но нямаше как да подмина притеснението им от утрешния ден, от липсата на държавност и безвремието, което цари в момента в страната.

Предизборните срещи приключиха, но в мен ще остане дългът да бъда част от съзиданието на бъдещето на България.

В тази кампания ДПС насочихме усилията си да бъдем чути, че ние не само можем да носим отговорност, но и да обединим нацията, и да се противопоставим на реваншизма, въпреки реваншизма, да върнем доверието, както в президентската институция, така и в Народното събрание.

ДПС можем да изградим мостовете, разрушени от липсата на диалог между хора, институции, партии и политици. Проведохме една позитивна кампания с ясни послания за единение и отговорност пред утрешния ден, за възстановяване на доверието в институциите и ДЪРЖАВНОСТТА!

Резултатът от изборите в неделя ще е определящ, но всички ние от ДПС сме длъжни и ще работим за страната си и всички наши сънародници, както сме го правили до сега.

Нека в неделя всеки направи своя избор и нека не забравяме, че обединението на нацията е най-важно и само кандидат-президентската двойка Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова може да го постигне, и кандидатите за народните представители от ДПС можем да помогнем за връщането на държавността и по-доброто бъдеще на нашата родина България.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност