57new

Сезгин Мехмед: Съдбата ни даде знак - нужен е "лъвски скок" за преодоляване на кризите!

Съдбата ни даде знак - нужен е "лъвски скок" за преодоляване на кризите! Това заяви Сезгин Мехмед, лидер на Младежкото ДПС и водач на листата на Движението в Хасково в послание до избирателите. Днес е необходимо, повече от всякога, да бъдем единни и отговорни, за да превърнем изборите в опорна точка за преодоляването на кризите. Разделителните линии отнеха ценно време, каза Мехмед.

Ето посланието на Сезгин Мехмед:

СЕЗГИН МЕХМЕД
Лидер на Младежкото ДПС и водач на листата на Движението в Хасковски избирателен район

Поредицата от парламентарни избори поставят крехката ни демокрация пред изпитание. В съчетание с пандемията и икономическата криза, това изпитание се превръща в пропаст.

Президентът – Обединител на нацията, преди пет години изглеждаше, че ще даде своя принос за преодоляването на дълбокия трап, останал в наследство от хаотичното управление на ГЕРБ, което бе концентрирано в ръцете на един човек. Но вместо това, допълнително постави трудно преодолими препятствия.

Може би, точно затова съдбата отреди поредицата от събития да бъдат решени в едно.

Убедени сме, че когато съдбата дава знак е време да напишем нашата страница от съвременната ни история, но взимайки ценните поуки от миналото.

Преди повече от 30 години, ДПС даде своя принос, за да има демокрация в България и във всеки един съдбоносен момент, когато е трудно и сложно, прави история.

30 години са значителна част от живота на човека, но от гледна точка на демокрацията е много крехка възраст. Най-малкото непредвидено действие може да има необратими последствия.

Днес е необходимо, повече от всякога, да бъдем единни и отговорни, за да превърнем изборите в опорна точка за преодоляването на кризите. Разделителните линии отнеха ценно време.

Сега, когато имаме опита на историята, имаме възможността да превърнем кризата във възможност да придадем добавена стойност на демокрацията в България.

По пътя на демокрацията нямаме нужда от състезания на егото, а от единството на нацията и държавническо поведение.

Убедени сме, че политическата криза е в основата на решението на всички останали кризи по пътя на нашето общо бъдеще.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност