57new

Доц. д-р Джевдет Чакъров: Доверете се на ДПС - за да постигнем единение на нашата разединена Родина България!

За да постигнем единение на нашата разединена Родина България. За да бъде преодоляно противопоставянето между институциите и да бъде възстановена държавността - доверете се на ДПС и гласувайте с бюлетина № 17 за изборите за президент и парламент. Това послание отправи към избирателите доц. д-р Джевдет Чакъров, водач на листата на ДПС в 20-ти МИР Силистра.
Ето посланието на д-р Джевдет Чакъров:

ДОЦ. Д-Р ДЖЕВДЕТ ЧАКЪРОВ, дм
член на ЦОБ на ДПС
водач на листата на ДПС в 20-ти МИР Силистра

   За да постигнем единение на нашата разединена Родина България. За да бъде преодоляно противопоставянето между институциите и да бъде възстановена държавността.

    За да не бъде допускано нарушаване на човешките права и свободи, да има върховенство на закона и всички граждани да сме равни пред него. За да има участие на гражданите в управлението на страната - гласувайте за ДПС с бюлетина № 17.

    Нашата партия има конкретна програма как да постигнем всичко това. А също и как да се постигне ускорено икономическо развитие на България, увеличение на доходите ни и достигане на размера на средните европейски доходи, както и преизчисляване на пенсиите, така че нашите възрастни хора да живеят достойно.

    Качествено образование и здравеопазване, достъпни за всички граждани, независимо дали живеят в голям град или в селска община, преодоляване на диспропорциите между регионите и населените места и изравняване на развитието им са други основни цели на програмата на ДПС.

    Ако получим необходимото доверие на гражданите и сериозно представителство в парламента, ние ще я реализираме.

Доверете се на ДПС, регистрирано с бюлетина № 17 за изборите за президент и парламент!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност