57new

Д-р Хасан Адемов: Да се обединим около каузите и политиките, които ще изведат страната ни от кризата. Нужно ни е работещо правителство

Най-важно е да се обединим около каузи и политики, които да изведат страната ни от ситуацията, в която се намираме, за да постигнем средноевропейския стандарт на живот в България тук и сега, а не някога в бъдещето. Това заяви д-р Хасан Адемов, водач на листата на ДПС в Добрич, в послание до избирателите. Той подчерта, че само ДПС предлага обединяващи каузи и призова избирателите да гласуват с № 17 за кандидатите за президент и вицепрезидент на ДПС Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова и за кандидатите за народни представители на Движението.

Ето посланието на д-р Хасан Адемов, водач на листата на ДПС в Добрич:

Д-Р ХАСАН АДЕМОВ, водач на листата на ДПС в 8 МИР-Добрич

На 14 ноември ще се проведат изключително важни избори за президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители в 47-ото НС.

Призовавам Ви да подкрепите кандидатите на Движението за права и свободи в лицето на Мустафа Карадайъ за президент и Искра Михайлова за вицепрезидент, както и кандидатите за народни представители от листите на Движението за права и свободи с № 17 в бюлетините.

Надявам се, че най-накрая българските политици да осъзнаят мисията и отговорността, които имат пред българските граждани и ще вървят към единство на нацията. Защото само и единствено, когато сме заедно, можем да постигнем така желаните за българските граждани резултати.

За нас е изключително важно да зачеркнем разделителните линии, които някои партии чертаят, включително и в тази предизборна кампания. Защото тези демаркационни линии са пречката за създаване на работещо правителство.

Най-важно за нас като политици е да успеем да създадем условия за формиране на работещо правителство, което да реши проблемите, свързани с ценовия шок, в енергетиката и в здравната сфера в резултат на пандемията и коронакризата. Към тях като прибавим и политическите проблеми, виждаме, че този път задължително трябва да бъде съставен кабинет, който в най-кратки срокове и на база приоритети да реши проблемите.

От ключово значение е политиците да бъдат от едната страна, а проблемите от другата, а не отново да търсим противопоставяне и разделителни линии. В 45-ото и 46-ото НС видяхме, че те не водят до нищо добро.

Най-важно е да се обединим около каузи. А такива каузи предлага Движението за права и свободи. Да се обединим около политики, които да изведат страната ни от ситуацията, в която се намираме и да постигнем средноевропейския стандарт на живот в България тук и сега, а не някога в бъдещето.

На базата на Програмата за ускорено икономическо развитие на Движението за права и свободи трябва да направим всичко възможно да догоним средните европейски нива на доходи.

Личната ми кауза, включително и в регион Добрич, е свързана, естествено, със социалната и здравната сфери. Тук трябва да постигнем по-високи, отговарящи на средните европейски нива, стандарти на социална защита. Длъжни сме да направим всичко възможно да съхраним постигнатите с актуализацията на бюджета нива на доходите на българските пенсионери. А що се отнася до политиката по доходите - следвайки всичко, което е записано в нашата Програма за ускорено икономическо развитие, смятам, че можем да догоним средноевропейските нива на доходи в България и то в обозримо бъдеще.

Призовавам всички български граждани да подкрепят най-достойните кандидати за президент и вицепрезидент - Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, и кандидатите за народни представители от листите на ДПС, защото те изповядват философията на заедността. Те са пазители на Конституцията и законите в страната. Те са хората, които държат демокрацията в България не само да бъде съхранена, но и да се развива и да доведе до по-добър стандарт на живот.

Гласувайте с № 17!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност