57new

Ализан Яхова: Гласувайте с № 17. Вашият глас е глас За Държавността и Единството на нацията

Проблемите пред нас като общество могат да бъдат решени чрез заедност. Олицетворение на заедността е кандидатът на Движение за права и свободи за президент – Мустафа Карадайъ с вицепрезидент Искра Михайлова. Това заяви водачът на листата на ДПС в Русе Ализан Яхова. И призова избирателите: Гласувайте с № 17. Вашият глас е глас За Държавността и Единството на нацията

Ето цялото послание на Ализан Яхова, водач на листата на ДПС в Русе:

Уважаеми Русенци!
Днес е време за отговорен избор.

Правата и свободите на всички нас не са защитени, когато не се спазва Конституцията на страната. България има нужда от възстановяване на диалога, обединение и постигане на съгласие по най-важните теми на обществото.

България има нужда от програма за ускорено икономическо развитие, която да осигури инвестиции, повече работни места, по-високи доходи и достигане до средния европейски стандарт на живот. Младите хора трябва да се върнат в Родината.

Проблемите пред нас като общество могат да бъдат решени чрез заедност. Олицетворение на заедността е кандидатът на Движение за права и свободи за президент – Мустафа Карадайъ с вицепрезидент Искра Михайлова.

Призовавам Ви на 14.11 да гласувате с номер 17 за Движение за права и свободи.
Вашият глас е глас За Държавността и Единството на нацията!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност