57new

Джейхан Ибрямов: Ние сме за Заедността, Толерантността и Нормалността. Гласувайте с № 17

Ние сме против войната между партии и институции, против популистичното надлъгване, против омразата и езика на омразата. Ние сме за Заедността, Толерантността и Нормалността. Това заяви Джейхан Ибрямов, водач на листата на ДПС в 28-и многомандатен избирателен район - Търговище. И призова: Гласувайте с № 17.

Ето посланието на Джейхан Ибрямов:

ДЖЕЙХАН ИБРЯМОВ
Водач на листата на ДПС в 28-и многомандатен избирателен район - Търговище

Скъпи български граждани,

Призовавам Ви да гласувате на тези избори с бюлетини № 17. Това са бюлетините на моята партия ДПС. На нашата партия ДПС.

Всички много добре знаем, че ние можем и работим, затова и някои не ни харесват. През 2005 година държавата беше в подобна криза. ДПС с третия мандат успя да състави правителство и България стана член на ЕС. Ние го направихме, защото бяхме и оставаме диалогични, защото търсехме Заедност. И сега можем да го направим, ако вие ни дадете такива правомощия.

Ние сме против войната между партии и институции, против популистичното надлъгване, против омразата и езика на омразата.

Защото сме за Заедността (нито една, две или три партии заедно или поотделно не могат да решат проблемите пред страната), защото сме за Толерантността (взаимно уважение към всички), защото сме за Нормалността в политиката, в живота и във властта (нещо, което сега много ни трябва), защото сме за Европейското бъдеще на България. И най-вече - защото обичаме Родината си.

Затова разумният избор съветва – изберете № 17. Моята и вашата бюлетини!

IMG 3628

 

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност