57new

Севим Али: Изправени сме пред исторически избор. Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са най-достойните кандидати!

Нека на 14 ноември с отговорност и разум гласуваме за Единство на нацията. Това призова в обръщение към избирателите Севим Али, водач на листата на Движението за права и свободи за област Бургас. Ето какво призова Севим Али:

Уважаеми сънародници,
Съмишленици и симпатизанти,

Заставам пред вас с ясното съзнание за отговорността, която поемам като кандидат за народен представител и водач на кандидат- депутатската листа на Политическа партия Движение за права и свободи за област Бургас.

IMG 3629

Отговорност към вашите проблеми и очаквания, отговорност към децата ни, за да растат и живеят в една модерна и просперираща България, отговорност към възрастните хора, които заслужават нашето уважение и достойни старини.

Отговорност заедно да поемем управлението на страната, за да се промени икономическата ситуация и да отговорим на обществените очаквания. И не в бъдеще време, а тук и сега!

IMG 3633

Изправени сме пред исторически избор - избор за президент и вицепрезидент и за представителство в Народното събрание.
Нашата кандидат-президентската двойка Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са достойни представители на Движение за права и свободи с личността си, с политическата си зрялост и устойчива защита на идеалите и принципите на движението, което ги прави най- подходящите за това най-висше представителство - президентската институция.

IMG 3631

Те са изразители на обединението на нацията и връщане към държавността, с присъщата й политическа диалогичност и възстановяване на доверието в институциите.

Нека на 14 ноември с отговорност и разум гласуваме за Единство на нацията!

Притиснати сме от кризи - здравна, икономическа, енергийна, които застрашават живота и благополучието на българските граждани, бизнеса и демокрацията. На това, ние от ДПС отговаряме с програма за ускорено догонващо икономическо развитие на страната. Програма, която да осигури здравословни условия на живот на всеки български гражданин. Предлагаме адекватни решения по отношение Зеления пакт на Европейския съюз.IMG 3630

Имаме идеите, програмите, експертизата и кадрите. Имаме отговорността и мисията да възстановим държавността!

Като водач на кандидат-депутатската листа на Политическа партия Движение за права и свободи за област Бургас се гордея с екипа от кандидат-депутатите в нашата листа. Това са млади хора, най-добрите представители на нашата общност - умни, образовани, честни, знаещи и можещи хора, доказали, че могат да работят с ум и сърце за всички български граждани. Това са хора, които постоянно са сред вас, познават проблемите и знаят как да ги решат.

Трябва ни само вашето доверие и подкрепа, за да можем да създаваме и реализираме политики в Народното събрание, така необходими, за да изведем страната от лошото икономическо състояние, в което се намира.

Моята лична кауза са децата и младите хора на България. Една огромна сила, чийто потенциал за развитие и реализация в нашата Родина е наша отговорност и залог за бъдещето на България.

Уважаеми съмишленици и симпатизанти,
Приятели,

Обръщам се към всички вас и апелирам за вашата активност на 14 ноември. От вашата активност зависи да има силна парламентарна група на ДПС!

За държавността! За единството на нацията!
Заедно с бюлетина №17!

IMG 3632

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност