57new

Мустафа Карадайъ от Дебрен: Винаги, когато е трудно и сложно, идва ред ДПС да прави история

В тези трудни времена, когато живеем в поредица кризи, има и надежда, че заедно, с общи усилия, може да превърнем България в по-добро място за живеене за нашите деца и внуци. Това заяви председателят на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ на предизборна среща в село Дебрен, община Гърмен.

Debren2

Винаги, когато е трудно и сложно, идва ред на ДПС да прави история на България. Така беше преди повече от 30 години, когато свалихме тоталитарния комунистически режим и докарахме демокрацията. Сега има нужда от нов етап за развитие на демокрацията. За такава, която обединява, за да има просперитет, добави Карадайъ.

Debren6
За разлика от други, които разделят обществото, противопоставят и предизвикват кризи, ние изповядваме философията на заедността. Затова с г-жа Михайлова сме единствените кандидати, които олицетворяваме единството на нацията, каза още лидерът на Движението.

Той бе категоричен, че ще бъдат пример и гарант за спазване на Конституцията и законите на страната, а няма да ги нарушават както става сега и то "от най-високите институции".

Debren8

Ще работим за утвърждаването на държавността, институциите да работят в синхрон, координация и при взаимен контрол, както повелява Конституцията, а не да воюват. Президентството ще отвори врати, за да могат политическите сили да седнат на едно място и да постигат решение по приоритетите в полза на обществото.

Debren9

Обръщам се към всички, които милеят България да се нареди до модерните световни демокрацията, нека да направим пак история в развитието на демокрацията, а можещите и знаещите да гласуват с бюлетина 17 за единството на нацията, каза още Карадайъ.

Вярвам, че демокрацията има бъдеще, вие сте тези, които ще направите така, че демокрацията ще пребъде. Демокрация, която предполага заедност и която изисква толерантност. Демокрацията, в която президент ще е Мустафа - роден в Родопите, мюсюлманин и Искра, родена в София, християнка, заяви Искра Михайлова.

Преподнасяме на цяла България нашия опит и вашата подкрепа и казваме: Ние можем да бъдем достойната президентска двойка.

Debren12

Ние сме тук, за да покажем силата си в името на благото на нацията. Силни сме, защото сме обединени и единни. И нямам съмнение, ще победим, добави Искра Михайлова.

Мустафа Карадайъ ще бъде стожер на законността и Конституцията, категорично заяви зам.-председателят на ДПС Халил Летифов. Готови сме за изборния ден, отчете другият заместник-председател на ДПС Ахмед Ахмедов.

Време е да покажем най-голямото единство, на което сме способни, заяви президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк. А евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели призова: Заедно с № 17 да напишем новата история на България!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност