57new

Ахмед Ахмедов от Дебрен: Готови сме за изборния ден!

Днес ни предстои да направим една голяма крачка - да покажем на цялото българско общество, че заслужаваме да бъдем президенти, министри, комисари в ЕС. Защото сме подготвени. Това заяви зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов на предизборен митинг в гърменската община Дебрен, област Благоевград.

Debren12

В срещата на площада участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателят на Движението Халил Летифов, водач на Старозагорската листа и втори в Благоевградската, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс, председателят на УС на Американския университет в Скопие Сефер Цаноски, евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели. Водач на листата на ДПС в Благоевград е Делян Пеевски.

Преди малко повече от 30 години нямахме право да изповядваме нашата религия, нямахме право да носим нашите имена. Бяхме хора с накърнено достойнство. Но благодарение на създателя на ДПС д-р Ахмед Доган ние съумяхме да се обединим и да направим истинска българска партия с ясна визия, както за нас, така и за бъдещето на нашите деца и внуци. Благодарение на ДПС България постигна много. Станахме членове на НАТО и на европейското семейство, припомни Ахмед Ахмедов. И попита: Но какво наблюдаваме 31 години след това?

Debren2

Наблюдаваме същата агресия, с една единствена цел – да бъде накърнено нашето достойнство. Днес полицаи арестуват наши кметове, имами, разпитват наши съграждани, само и само ДПС да няма тази мощна сила и енергия по време на изборите. Но аз призовавам всички народни милиционери да спрат с тези стари прийоми. Ние от ДПС няма да позволим да бъде накърнено достойнството на нито един от нашите членове и симпатизанти, категоричен бе Ахмедов.

"Нашите членове и симпатизанти са готови за изборния ден, за да спечели ДПС, за да спечели нашата мила родина България. Рапорт даден!", каза Ахмедов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност