57new

Атидже Вели от Дебрен: Заедно с № 17 ще напишем новата история на България

Исторически момент, исторически за България, исторически за Европа, защото от тази неделя нататък ние ще напишем най-новата история на България и ще я напишем заедно. Това заяви евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели на предизборен митинг в гърменската община Дебрен, област Благоевград. И подчерта: "Най-висшите ценности в България са демокрацията, правата и свободите".

Debren6

В митинга участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателите на Движението Ахмед Ахмедов и Халил Летифов, водач на Старозагорската листа и втори в Благоевградската, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс, председателят на УС на Американския университет в Скопие Сефер Цаноски, евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели. Водач на листата на ДПС в Благоевград е Делян Пеевски.

Ние искаме европейски стандарти на живот тук и сега, не някога в бъдещето. Ние не заслужаваме последното място в Европа. Ние сме модерни европейци и искаме да бъдем част от модерна Европа, категорична бе Вели. И поясни: "Онази Европа, която се развива ускорено, която зачита правата на всеки един гражданин. Онази Европа, която е единна и обединена".

Ще го направим, като изберем Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова за президент и вицепрезидент на нашата Родина България. Ще го направим, като имаме президент обединител на нацията. Заедно с номер 17 за единство на нацията, за държавността, призова Вели. И заяви: Най-доброто за България предстои!

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност