57new

Халил Летифов от Белица: Имаме най-успешната парламентарна група. Да изберем и най-достойния президент!

Каквато е община Белица - усмихната, слънчева, прекрасна, такива са и хората й. Помня Ради, нашият обичан кмет на Белица Радослав Ревански, от младежките години - пълен с енергия, позитивизъм и с усмивка. Днес 15 години по-късно отчитаме, че той е един от най-успешните кметове на България, не само на ДПС. На ДПС всички кметове са успешни. Това заяви зам.-председателят на ДПС Халил Летифов, водач на Старозагорската листа и втори в Благоевградската, на предизборен митинг в Белица.

Belica4

В него участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателят на Движението Ахмед Ахмедов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс, председателят на УС на Американския университет в Скопие Сефер Цаноски, евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели. Водач на листата на ДПС в Благоевград е Делян Пеевски.

Belica10

ДПС има най-успешната парламентарна група във всеки парламент през последните 30 години, каза Летифов. И заяви: "Днес трябва да продължим по пътя на демокрацията и да изберем народните си представители, нашите колеги, с които съм изключително горд - достойни, честни, работливи, отговорни и почтени".

Но на 14 ноември имаме още една отговорна задача - да изберем нашите президент и вицепрезидент Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова. Те са най-достойните кандидати, изтъкна Летифов. И подчерта: "Те показаха какво е кампания на толерантността, какво е да носиш демокрацита и любовта в сърцето си, какво е да дадеш ясните послания, които да осмислят институцията президент".

Belica12

Онези хора, които избрахме преди 5 години, се загубиха там. Те загубиха посоката, забравиха защо бяха избрани, забравиха какво гласи Конституцията. Те имаха задачата да бъдат обединители на нацията и ние им гласувахме тази надежда и отговорност. Но те не се спарвиха, каза още Халил Летифов.

Затова днес трябва да изберем истинските обединители на нацията - Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, категоричен бе той.

Belica15

Днес изпращаме г-н Карадайъ и г-жа Михайлова в президентската институция, за да върнем върховенството на Конституцията и законите в страната, за да изградим мостове между институциите, обобщи Летифов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност