57new

Атидже Вели от Белица: Белица е модел в Европа

Прекланям се пред вас, не само защото сте модел в България, а защото сте модел в Европа. Гордеем се с Белица и в Брюксел, и в цяла Европа, благодаря ви! С тези думи евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа Атидже Вели, която отговаря за общата селскостопанска политика на ЕС, се обърна към хората в Белица на предизборен митинг на ДПС.

Belica

В него участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателите на Движението Ахмед Ахмедов и Халил Летифов, водач на Старозагорската листа и втори в Благоевградската, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс, председателят на УС на Американския университет в Скопие Сефер Цаноски. Водач на листата на ДПС в Благоевград е Делян Пеевски.

Belica10

Когато ДПС поведе България по пътя на Европа, Движението имаше предвид развитие именно като това в Белица, изтъкна Атидже Вели.

Днес с колегите ми правим политиките на Европа, правим ги така, че да са в полза и на България, но управляващите от България идват в Брюксел и казват: О, Брюксел ни нарежда нереални неща, ние не можем да ги изпълним. Тук от Белица ги питам: Господа управляващи, как да не можете?! Белица го прави!, каза евродепутатът.

Belica15

За моя приятел Ради - кмета на Белица Радослав Ревански, мога само да ви кажа, че когато дойде в Брюксел на заседание на Комитета по регионите, не си тръгва, докато не отстои това, което е нужно на Белица, каза още Атидже Вели.

Заедно, обединени, само така сме успешни и вие го показвате всеки път. Нека бъдем заедно и на 14 ноември, призова Вели. И заяви: " Ние от ДПС сме модерните европейци. Затова днес нашият кандидат за президент е г-н Мустафа Карадайъ, а нашият кандидат за вицепрезидент е г-жа Искра Михайлова. Така вървим - заедно, ръка за ръка. Вярвам във вас, бъдете здрави!"

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност