57new

Ахмед Ахмедов от Белица: Отборът на ДПС е строен за изборния ден

Преди 30 честта и достойнството ни бяха накърнени, не можехме да носим имената си свободно, не можехме да изповядваме религията си свободно. Но благодарение на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган ние съумяхме да се обединим. Станахме едно голямо семейство, което успя да насочи нашата мила Родина България по правилния път - НАТО и ЕС. Това заяви зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов на предизборен митинг в Белица.

Belica10

В него участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателят на ДПС Халил Летифов, водач на Старозагорската листа и втори в Благоевградската, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс, председателят на УС на Американския университет в Скопие Сефер Цаноски, евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели. Водач на листата на ДПС в Благоевград е Делян Пеевски.

Belica12

Днес пишем история. Това е нашата орисия - винаги, когато е нужно, ДПС трябва да насочи Родината ни в правилната посока. Пишем историята на България, но пишем историята и на Балканите, каза Ахмедов. И обясни: "Защото българският етнически модел, както чуваме и от нашите приятели от Македония, дава правилна насока на Балканите и по отношение на интеграцията, и по отношение на демокрацията, и по отношение на правата и свободите на всички етнически групи в региона."

Отборът на ДПС е строен за изборния ден и ние ще направим всичко възможно, за да може ДПС да бъде първа политическа сила не само в Белица - в Белица сме първи, но и в нашата мила Родина България, каза Ахмедов. И изрази увереността си, че на 14 ноември ДПС може да има четирима народни представители от Благоевградски избирателен район.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност