57new

Искра Михайлова от Якоруда: Направихме най-амбициозната кампания

Благодаря ви за усмивките, Якоруда, за топлото посрещане и за вниманието. С тези думи кандидатът на ДПС за вицепрезидент Искра Михайлова се обърна към хората в Якоруда по време на предизборен митинг на ДПС. В него участваха лидерът на Движението Мустафа Карадайъ, зам.-председателите на ДПС Халил Летифов, втори в Благоевградската листа и водач на Старозагорската, и Ахмед Ахмедов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс и евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели. Водач на листата на ДПС в Благоевград е Делян Пеевски.

Iakoruda2

Направихме най-амбициозната кампания за президент и вицепрезидент. Посетихме всяко кътче в България - от Видин до Варна, от Бургас до Благоевград. Обиколихме цяла България със самочувствието и убедеността, че президентската институция има основно място в държавността на страната ни, че президентът има изключително отговорни функции, каза Михайлова.

Iakoruda6

Кои държави успяват и просперират? Тези, в които хората са единни. Кои държави успяват в своя път напред, в науката, кои успяват в икономиката, кои успяват на международната сцена – единните, тези които осъзнават, че са силни, когато са единни. Ето това предлагаме ние – единство на българската нация, единство на всички, които живеят в България, единство на всички, които милеят за страната си, категорична бе Искра Михайлова.

Днес единството е на мода в целия свят. Модерно и в Европа, и в Америка, каза Михайлова. И допълни: "Мисля, че и България е достатъчно модерна вече. Убедена съм, че българското общество е готово да приеме кандидат-президентска двойка Мустафа – роденият в Родопите мюсюлманин и Искра – родената в София християнка. Защото ние олицетворяваме единството на нацията. Ние сме готови, ние сме българското общество, ние сме тези, които решаваме, ние сме тези, които показваме пътя".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност