57new

Йордан Цонев от Костандово: Карадайъ и Михайлова направиха най-българската и най-обединяващата кампания

Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова направиха най-българската, най-смислената и най-обединяващата кампания за президент и вицепрезидент. Това заяви заместник-председателят на ДПС Йордан Цонев, който е и водач на листата в Пазарджик на предизборна среща в Костандово.

Kostandovo6

В нея участваха кандидатите за президент и вицепрезидент Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, заместник председателите на Движението Ахмед Ахмедов и Халил Летифов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк и евродепутатът Атидже Вели.

В цялата кампания ДПС показа както визия за развитието на страната, така и визия за президентската институция, добави Цонев.

Kostandovo13

"Показахме ясно защо стигнахме дотук и кой носи отговорност да няма парламент в тази поредица от кризи, в която е хвърлена държавата.

Отправяме ясното послание - в следващия парламент всички партии, които се смятат за национално отговорни и могат да надскочат партийното си его, трябва да се обединят около приоритети за развитие на обществото и програма за излизане от кризите. Да се състави правителство за излизане от кризата и да се приеме бюджета за следващата година.

Kostandovo14

А посланието за президентската ни институция е, че държавният глава трябва да е обединител на нацията, да има национални каузи, да бъде мост между партиите и институциите за решаване на кризите", заяви още Йордан Цонев.

Благодарим на почетния председател д-р Ахмед Доган, че успя да ни събере под едно дърво, че изгради и лансира българския етнически модел. Благодарение на този модел днес имаме смелостта и куража да издигнем най-българската президентска двойка, която ще създаде нов модел за развитието на страната, добави заместник-председателят Ахмед Ахмедов.

С парламентарната група на ДПС в предишния парламент успяхме да дадем подкрепа на пенсионерите, бизнеса, общините. Ще направим всичко възможно тази подкрепа да продължи и през следващата година. Защото докато ДПС се грижи за проблемите на хората и държавата, останалите партии си правят бакалски сметки, каза заместник-председателят на ДПС Халил Летифов.

Да подходим отговорно и да направим мъдър избор в неделя - стига популизъм и разделение. Всички ние избираме себе си като гласувате за Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, добави той.

Kostandovo2

Призовавам ви да направите точно този избор като истински европейци, които са единни в многообразието. Да гласуваме за Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, защото ДПС е и най-европейската партия, каза евродепутатът Атидже Вели.

Показахме на цяла Европа как си представяме модерната демокрация с добрите примери от света - от САЩ, от Европа и Великобритания, добави Илхан Кючюк, председател на АЛДЕ.

Kostandovo4

Той се възмути от изказванията на някои политически партии, че нямало да разговарят с ДПС като заяви:

"Кой ги пита тях? Властта се дава от суверена, от хората. Вие ще определите място на ДПС. която е партията на бъдещето, на мечтите и на модерните хора. Затова ще изберем за президент и вицепрезидент Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова".

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност