57new

Мустафа Карадайъ от Сърница: Ще върнем младите хора в Родопите. Те ще живеят тук по европейските стандарти!

Като гледам толкова млади хора тук, в Сърница, искам да ви уверя, че една от каузите ни с госпожа Михайлова е свързана именно с бъдещето на младите хора. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който е и кандидат за президент, на предизборна среща в Сърница.

Sarnitsa4

В нея участваха още кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, заместник-председателят на ДПС Йордан Цонев, който е и водач на листата в Пазарджик, председателят на АЛДЕ Илхан Кючюк, заместник-председателят на Либералния интернационал Емил Киряс, както и евродепутатът Атидже Вели.

Sarnitsa3

Като станем президент и вицепрезидент, ще направим така, че младите хора да се връщат в Родопите. И тук ще имат същите стандарти на живот, както и в Европа, защото националната цел, която ние определяме е достигането на средноевропейски доходи и то за нашето поколение, заяви Карадайъ.

Sarnitsa4

Той се обърна към абитуриентите на Сърница като представи успешния екип от млади кадри на ДПС, които работят в Европейския парламент.

Щом ДПС каже нещо, ние го правим. Имаме знанието, посоката, олицетворяваме единството на нацията, гарант сме за спазването на Конституцията и законите на държавата, добави Карадайъ.

Sarnitsa5

Имаме самочувствието, че сме граждани на ЕС, радетели сме на модерната демокрация, при която важни са знанията и уменията, затова подкрепете ни с бюлетина 17, призова Карадайъ.

Когато влезем президентството, едно от първите неща, които ще направим, е да поканим на среща кмета на Сърница, както и жените в града, защото този екип направи от нищото - нещо: ново, модерно, европейско и постигна много.

Нека да покажем от Сърница, че живеем в модерна демокрация, в която ценят можещите. Затова гласувайте за президент-обединител Мустафа Карадайъ, заяви Искра Михайлова.

Sarnitsa2

Двамата с Искра Михайлова олицетворяват единството, политиката на ДПС за заедност, знаят колко ценна е демокрация, добави заместник-председателят на ДПС Йордан Цонев.

В неделя ще покажем и на България, и на Европа, че те са най-достойните, заяви още водачът на листата на ДПС в Пазарджик.

Така, както се развива Сърница през последните години, така искаме да се развива и България. Защото Сърница е европейски пример, европейска община, заяви евродепутатът Атидже Вели.

Sarnitsa6

Ние активно участваме в политиката на ЕС, ние сме част от Брюксел и нека да направим така, че тези политики да стигнат до всяка българска община. Затова нека подкрепим както кандидат- президентската ни двойка, така и кандидатите за народни представители от региона, заяви още Вели.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност