57new

Мустафа Карадайъ: Ще работим Борино да има европейски стандарт на живот

Атидже, Искра и Илхан решават в Брюксел проблемите на целия ЕС. Европа ги е избрала, защото са знаещи и можещи. Това заяви лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ на митинг в Борино. Той изтъкна пред хората качествата на президента на АЛДЕ, в която членуват над 60 либерални партии, Илхан Кючюк, на най-успешния евродепутат на България Искра Михайлова и на Атидже Вели, която отговоря за общата селскостопанската политика на ЕС и е единственият български евродепутат с пълноправен глас в земеделската комисия.

Borino1

Преди това обаче Мустафа Карадайъ специално представи Емил Киряс, вицепрезидент на Либералния интернационал, който от няколко дни е част от Централния предизборен лъч на ДПС. Киряс е от Северна Македония. Но е вицепрезидент на Либералния интернационал, в който членуват либерални партии от 117 държави, каза Крадайъ. И допълни: "Там избират знаещите и можещите, а нашият Емил, който е от малката Северна Македония, е точно такъв".

Така искаме да се избират хората и в България - не по това как се казват, от какъв етнос са и каква религия изповядват, а по техните качества, знания и умения, категоричен бе Мустафа Карадайъ.

Borino2

За да може обаче решенията от Европарламента да стигнат и до Борино, е нужно ние в българския парламент да бъдем силно представени. Българският парламент трябва да взема правилните решения съгласно европейските и страната ни да се развива ускорено, подчерта кандидатът на ДПС за президент. Само така можем да стигнем средните европейски стандарти на живот, заяви Карадайъ. Това е и неговата основна национално-обединяваща кауза, с която се кандидатира за държавен глава.

Borino3

Искаме в Борино да има същия стандарт на живот като в Европа, категоричен бе Карадайъ.

Борино подари на Мустафа Карадайъ специален плакет, на който е изписан девизът на общината: "Обединението е нашият успех".

Borino6

Нашият кандидат за президент Мустафа Карадайъ е преди всичко човек - човек, който разбира другите, който ги уважава. Човек който разбира различните, който уважава опонента си. Човек, който никога не казва зла дума, заяви пред хората от Борино Искра Михайлова, кандидат на ДПС за вицепрезидент.

Borino7

Този човек носи в сърцето си ценностите на семейството, допълни тя.

Мустафа е боец. Когато трябва той може да надигне глас, но може и да замълчи. Той може и да спори, но и да бъде спокоен. Той показва какъв трябва да е президентът, заяви още Михайлова.

Мустафа Карадайъ вече показа, че може да води диалог с всички. Цяла България го видя и усети. Той ще бъде много добър президент, защото разбира хората и пази законите, каза Искра Михайлова.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност