57new

Атидже Вели от Девин: Европейските политики са за България

ДПС работи в полза на гражданите, бизнеса и обществото. Работим по един и същи начин и тук в Родопите, и в София, и в Брюксел - затова ни се получава. Това заяви евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели на предизборен митинг в Девин. В него участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателите на Движението Халил Летифов и Ахмед Ахмедов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс, евродепутатът от ДПС/"Обнови Европа" Атидже Вели и водачът на листата в Смолян Хайри Садъков.

Devin3

"Ако днес управляващите ви казват, че от Брюксел ни нареждат да изпълняваме политики, които са невъзможни за България, аз тук, от Девин, ви гарантирам: европейските политики са за България!", категорична бе Вели. И риторично попита: "Защо общините в Родопите да не могат да бъдат част от дългосрочната стратегия за развитие на селските общини? Кое не е за България и за Родопите? Защо нашите земеделци, които имат най-чистите продукти, да не могат да бъдат част от общата селскостопанска политика на Европа?"

Могат, но трябва да знаеш как да го направиш. И ние от ДПС имаме самочувствието, имаме знанията и искаме вашата подкрепа, така че да го направим отново, каза още Атидже Вели.

Devin4

Нашите кандидати за президент и вицепрезидент Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са най-достойните, уверено заяви Вели. И допълни: "Кой освен нашия президент може да направи дългосрочна стратегия за Родопите, за малките общини? Познавайки нашия президент, съм убедена, че ще събере всички на една маса, така че Родопите и всяка една малка община да имат дългосрочна стратегия. Кой освен нашия вицепрезидент разбира от инвестиции? Г-жа Михайлова в момента отговаря за инвестиционната политика на третата по големина група в Европарламента – "Обнови Европа".

Призовавам ви, като европейци, единни в многообразието, да гласуваме с №17 за нашите президент и вицепрезидент, на нашите народни представители, завърши изказването си Атидже Вели.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност