57new

Ахмед Ахмедов от Мадан: Превърнаха МВР в предизборен щаб. Няма да позволим някой, превзел властта без избори, да управлява!

Всички се страхуват от нашата сила и от нашето обединение, защото няма друг освен ДПС, който да мисли и да милее за нашата Родина България. Това заяви зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов на предизборен митинг в Мадан. И подчерта: "Ние няма да позволим хора, превзели властта в България през задния двор - без да участват на избори и без да получат подкрепа, да управляват нашата Родина".

Madan8

Тези хора превзеха министерските столове без да осъзнават къде се намират. Превърнаха МВР в предизборен щаб. Урониха престижа и авторитета на държавата. Ние от ДПС няма да позволим това да продължи, категоричен бе Ахмедов.

Ние носим мисията да защитим държавата в трудни времена. И повече от 30 години ДПС не е отстъпило нито крачка назад. Ние зададохме пътя и посоката на развитие на България - членството в ЕС и НАТО, сега е дошло времето да зададем новата посока на нашата България - към модерните демокрации, каза още зам.-председателят на Движението.

Madan9

В предизборната среща участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателят на ДПС Халил Летифов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс и Атидже Вели, евродепутат от ДПС/"Обнови Европа".

Всички бяхте свидетели на разграбването на нашата страна в последната година. Някои твърдят, че управляват добре. Не! Аз твърдя, че ДПС бе на точното място в последния парламент и съумя да спаси нашата страна от нови дългове, съумя да направи така, че пенсионерите до получават по още 120 лева, а бизнесът да получи подкрепа. За съжаление, в момента наблюдаваме, че освен пенсионерите, всички останали не получават това, което гласувахме, каза Ахмедов. И съобщи, че това се случва само защото помощта е приета в актуализацията на бюджета по предложение и настояване на ДПС.

На тези избори ще дадем всичко от себе си, за да възстановим държавността и уважението към институциите, категоричен бе Ахмедов.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност