57new

Хайри Садъков от Мадан: Харвардци търсят Родопите с локацията на телефона си

Управлението на ДПС преобрази родопските общини, хората живеят в сплотеност, каза водачът на листата на ДПС в Смолян

И днес, както преди повече от 30 години, тук, на този героичен площад, има представители на целите Родопи. И тогава, както и сега, ние сме заедно - единни и сплотени. Нашата заедност е водеща във всички процеси в България. Това заяви водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на предизборен митинг в Мадан.

Madan7

В него участваха лидерът на ДПС и кандидат за президент Мустафа Карадайъ, кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова, зам.-председателите на ДПС Халил Летифов и Ахмед Ахмедов, президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк, вицепрезидентът на Либералния интернационал Емил Киряс и Атидже Вели, евродепутат от ДПС/"Обнови Европа".

Когато през 2011 г. ДПС пое управлението на Мадан, Рудозем, Борино и екипите на Движението влязоха в тези общини, започна знаковата им заедност, започна сплотеност на хората и днес тези общини са истински европейски общини, каза Садъков.

Madan9

Той акцентира върху случаите на полицейски натиск над избиратели на ДПС. Всеки път, когато някой си е позволявал с милиционерщина да разединява хората, резултатът е бил забавяне на демокрацията и на развитието на нашата Родина, каза Хайри Садъков.

Той съобщи, че представители на т.нар. партии на промяната са започнали да ходят в Родопите през последната година. Едни идват от Харвард, други някъде от Европа, но общото между тях е, че за да стигнат до област Смолян, си включват локацията на телефона, защото даже не знаят къде е, възмути се Садъков.

Хората в Родопите живеят в сплотеност, заедност, единство и професионализъм. Те ще изберат Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова за президент и вицепрезидент на България, защото знаят, че двамата ще обединят нацията и ще донесат развитие на България, каза още Хайри Садъков.

Печат Е-мейл

alde party logoalde party manifesto

АЛДЕ
Либерален интернационал
Либсен
Европейски парламент
ЕС

Този уебсайт използва „бисквитки“ (cookies), за да анализира трафика и да персонализира съдържанието, което Ви предлага. Политика за поверителност